Stine sofies sommerskole

Grimstad

Kurs på Stine Sofies Sommerskole 2019

HUSK AT DERE MÅ SELV SØRGE FOR Å MELDE DERE PÅ SAMME KURS SOM VENNER/VENNINNER :)

Kursoversikt

A-KURS (1 - 6)

A-kurs har blitt en klassiker, og klassikere endrer vi ikke mye på. Det er 4 dager med aktiviteter av ulike slag. Krabbefiske, friminutt, turn, dans, klatring, håndverk, beachfotball, fotoorientering og mye mer. NYTT AV ÅRET ER AT DU MÅ SELV SØRGE FOR Å MELDE DEG PÅ DEN SAMME GRUPPA SOM VENNENE DINE. SNAKK SAMMEN FOR Å AVTALE SAMME KURS FØR DERE MELDER DERE PÅ :)
Født 2003 - 2012
25 BARN PR.GRUPPE

A-MAX (7)

A-MAX ER EN LITT "TØFFERE" UTGAVE AV A-KURSENE FORBEHOLDT DE LITT ELDRE BARNA. DET BLIR ACTION OG MORO MED KLATRING, TURN, STAFETT, KRABBEFISKE, AMAZING RACE OG MYE MER! DET ER KUN 25 PLASSER OG DET ER FØRSTEMANN TIL MØLLA SOM GJELDER :)
2003-2009
25 BARN

MESTERNES MESTER (8)

MESTERNES MESTER ER ET KURS INSPIRERT AV TV-PROGRAMMET MED SAMME NAVN. DU MÅ LIKE Å VÆRE AKTIV OG GJERNE SYNES DET ER SPENNENDE Å KONKURRERE MOT ANDRE JEVNALDRENDE. GJENNOM ULIKE ØVELSER SKAL VI KÅRE VÅRE EGNE MESTERE. ØVELSENE ER LAGT OPP SLIK AT ALLE KAN DELTA PÅ ALLE ØVELSER. HER TRENGER DU IKKE VÆRE TOPPTRENT, MEN VILLIG TIL Å GI ALT! DET ER KUN 25 PLASSER OG FØRSTEMANN TIL MØLLA GJELDER. LYKKE TIL :)
2003-2009
25 BARN.